Red Wonder created by cyshing of Fmods.
Powered by Invision Power Board

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Любовни проблеми
BeAuTiFuL
Posted: April 23, 2007 02:24 pm
Quote Post

ТаЗи НоЩ...За МеНе ЗаПаЗи....
Group Icon

Group: Admincheta
Member No.: 1

Който има нека пише тук,и всички ще помагаме. happy.gif tongue.gif biggrin.gif

--------------------
user posted image
А ти си пак на сила моногамен усещам те по погледа безсрамен
PMEmail Poster
BeAuTiFuL
Posted: June 12, 2007 07:59 pm
Quote Post

Group Icon

Слушай сега внимателно!.gifПровеняш стратегията тотално!.gif!!Малко трудно знам,но от личен опит ти казвам!.gif!!Спираш да му обръщаш внимание!.gif!!Правиш и някаква промяна във визията си каквато и да е...дори малка,но да се вижда,че има промяна!.gif!!И най-важното във поведението!.gif!От това което ми казваш виждам че той има голямо самочуствие...това е твоя кос!.gifПочваш и ти така!.gifЩе разбереш горе-долу къде излиза и уш случайно...ще се виждате,но ти си излижаш с твойти си приятели,и с най-хубавите дрехи,с най-готиния грим сядаш близо до него,правиш се че не го виждаш...абе въобще не същоствува /дори вътрешно да трепериш,това е нормално/няма дори да го поглеждаш...Когато го виждаш и той ти каже нещо от рода "ти не ме интересуваш" му отговаряш силно и смело "ти пък мислиш ли,че ме засяжга какво мислиш за мен???" Ей така да види че не те интересува и на него ще му стане интересно....и така.................. lovegeri/whistling.gif

Ако стане нещо казвай тук да помагаме lovegeri/emotikonka (5).gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
~*GeRiNcEtO*~
Posted: June 13, 2007 02:03 pm
Quote Post

Gerito - The Best Forever!

Group: Geri`fans
Member No.: 13

QUOTE (MoJe_Bi_ToChNo_Ti @ June 12, 2007 07:59 pm)
Слушай сега внимателно!.gifПровеняш стратегията тотално!.gif!!Малко трудно знам,но от личен опит ти казвам!.gif!!Спираш да му обръщаш внимание!.gif!!Правиш и някаква промяна във визията си каквато и да е...дори малка,но да се вижда,че има промяна!.gif!!И най-важното във поведението!.gif!От това което ми казваш виждам че той има голямо самочуствие...това е твоя кос!.gifПочваш и ти така!.gifЩе разбереш горе-долу къде излиза и уш случайно...ще се виждате,но ти си излижаш с твойти си приятели,и с най-хубавите дрехи,с най-готиния грим сядаш близо до него,правиш се че не го виждаш...абе въобще не същоствува /дори вътрешно да трепериш,това е нормално/няма дори да го поглеждаш...Когато го виждаш и той ти каже нещо от рода "ти не ме интересуваш" му отговаряш силно и смело "ти пък мислиш ли,че ме засяжга какво мислиш за мен???" Ей така да види че не те интересува и на него ще му стане интересно....и така.................. lovegeri/whistling.gif

Ако стане нещо казвай тук да помагаме lovegeri/emotikonka (5).gif

много мерси ще го правя и така да види той!.gifа и аз вече не го обичам видях лошите му страни!.gifтака че ДЕ СИ Е*Е МАЙКАТА със извинение!.gif

--------------------
PMEmail Poster
BeAuTiFuL
Posted: June 17, 2007 07:43 pm
Quote Post

Group Icon

QUOTE (Love_geri_№1 @ June 13, 2007 12:03 pm)
QUOTE (MoJe_Bi_ToChNo_Ti @ June 12, 2007 07:59 pm)

Ако стане нещо казвай тук да помагаме  lovegeri/emotikonka (5).gif

много мерси ще го правя и така да види той!.gifа и аз вече не го обичам видях лошите му страни!.gifтака че ДЕ СИ Е*Е МАЙКАТА със извинение!.gif

Точно така!.gifСега той ще лудне по теб happy.gif speak_cool.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll